Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017

ΕΞΩΣΧΟΛΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Αγαπητοί γονείς των Σχολείων Περαχώρας,
 
 
 
Σας ενημερώνουμε ότι ενδέχεται να πραγματοποιηθεί και φέτος το πρόγραμμα προπονήσεων του Τμήματος Στίβου από τον ΑΟ Ποσειδών Λουτρακίου. Η υλοποίηση του προγράμματος θα εξαρτηθεί από τον αριθμό συμμετοχών. Οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται στο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Περαχώρας.
       Η συνδρομή ανέρχεται σε 10€ μηνιαία και 10€ η εγγραφή.
Θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση προς ενημέρωσή σας, 
              -Παρακαλούμε να δηλώσετε με ΝΑΙ ή ΟΧΙ εάν επιθυμείτε τη συμμετοχή του παιδιού σας στο Τμήμα στίβου μέχρι την Δευτέρα 6-11-2017.
 
        ΝΑΙ                                                  
     ΟΧΙ                                         
 
 
    
   Επίσης με αφορμή την έναρξη μαθημάτων της Φιλαρμονικής Λουτρακίου, σας ενημερώνουμε ότι ενδέχεται η λειτουργία τμημάτων στην Περαχώρα –Πνευματικό Κέντρο -ανάλογα με τον αριθμό συμμετοχών ενδιαφέροντος, που θα υπάρξουν από τα παιδιά των σχολείων μας,. Η συνδρομή ανέρχεται σε 10€ μηνιαία.
 Στην φιλαρμονική Λουτρακίου διδάσκονται όλα τα πνευστά (ξύλινα και χάλκινα) και κρουστά μουσικά όργανα, μάθημα σολφέζ και μουσική προπαιδεία από μουσικούς - μέλη των μεγαλύτερων συμφωνικών ορχηστρών της χώρας.
Θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση προς ενημέρωσή σας, 
-Παρακαλούμε να δηλώσετε με ΝΑΙ ή ΟΧΙ εάν επιθυμείτε τη συμμετοχή του παιδιού σας στο Τμήμα της Φιλαρμονικής μέχρι την Δευτέρα 6-11-2017.
       ΝΑΙ                                                        
        ΟΧΙ                                           
 
   
  Ονοματεπώνυμο παιδιού:…………………………………………………                                                                     Το Δ.Σ. του Συλλόγου