Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ




Έκκληση
Aγαπητοί γονείς, το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Κορίνθου στα πλαίσια της δράσης του εμβολιασμού ανασφάλιστων παιδιών καλεί όλους τους συμπολίτες μας να ενισχύσουν την προσπάθεια αγοράζοντας εμβόλια, ο καθένας ανάλογα με τις δυνατότητές του, δεδομένου ότι και  το μικρότερο ποσό που θα διατεθεί γι’ αυτό τον σκοπό είναι πολύτιμο. Τα εμβόλια  μπορούν να παραδίδονται καθημερινά στο χώρο του ιατρείου (Αδειμάντου 83), κατά τις ώρες λειτουργίας της γραμματείας (Δευτέρα – Παρασκευή,  10.00-12.30 το πρωί και 6.00-8.00 το απόγευμα).
Η αγορά των εμβολίων μπορεί να γίνει από οποιοδήποτε φαρμακείο με την βοήθεια του φαρμακοποιού που θα διαθέτει λίστα για τις ακριβείς ανάγκες σε εμβόλια.
Παρ’ όλο που ο εμβολιασμός των παιδιών αποτελεί υποχρέωση του κράτους, μέχρι να το αναγκάσουμε να αναλάβει τις υποχρεώσεις του, οφείλουμε ως κοινωνία να δείξουμε αλληλεγγύη σε αδύναμους συμπολίτες μας και ειδικότερα στα ανασφάλιστα παιδιά, ώστε να  διατηρήσουμε με αυτόν τον τρόπο την ανθρωπιά μας αλλά και την κοινωνική συνοχή.
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ αλληλεγγύης  ΚΟΡΙΝΘΟΥ - ΑΔΕΙΜΑΝΤΟΥ 83 – ΚΟΡΙΝΘΟΣ (δίπλα στο ΕΠΑΛ πρώην σχολές Κοντοράβδη) Δευτέρα – Παρασκευή 10:00-12:30 και 6:00-8:00 το απόγευμα τηλ. 2741 112 112
                                                Ευχαριστούμε
                          Ο Δ/ΝΤΗΣ                     ΟΙ      ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ