Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

ΔΙΕΞΗΧΘΗ ΜΕ ΕΠΤΥΧΙΑ ο 1 ος μιμαραθωνίος ΑΘΛΟΣ + ΕΝΕΡΓΕΙΑ - Σύζευξη Αρχαιολογικών Χώρων Αρχαίες Θέρμες Λουτρακίου - Ναός Ακραίας Ήρας Περαχώρας .












ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ  ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ




Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η διεξαγωγή του 1ου Ημιμαραθωνίου ΑΘΛΟΣ + ΕΝΕΡΓΕΙΑ    - Σύζευξη Αρχαιολογικών Χώρων Αρχαίες Θέρμες Λουτρακίου - Ναός Ακραίας Ήρας Περαχώρας .


Συγχαρητήρια στα μέλη  οργανωτικής επιτροπής , στους φορείς,χορηγούς ,εθελοντές μικρούς & μεγάλους και στους αθλητές,  που συνέδραμαν στην  διεξαγωγή ενός τόσο μεγάλου αθλητικού γεγονότος στην έμορφη περιοχή μας.


Ευχαριστούμε ιδιαιτέρα την  ΠΕΤΡΑ ΤΕΡΖΗ: Διευθύντρια/ιδρύτρια του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κορινθίας – Πελοποννήσου «ΓΕΦΥΡΕΣ»
που εδωσε την ιδέα για την διεξαγωγή του Ημιμαραθωνίου,  αλλά περισσότερο που ήταν η αφορμή να συνεργαστούμε τόσοι τοπικοί φορείς για ενα κοινό σκοπό …
την εμφύσηση του πνεύματος και των αξιών όπως του “ευ ζην”, του “ευ αγωνίζεσθαι” στους νέους κι η προβολή των αρχαιολογικών χώρων και των ιστορικών θησαυρών της ευρύτερης περιοχής της Κορινθίας. 
Μια  συνεργασία , όπου αποδεικνύετε για  άλλη μια φορά ότι η ομαδικότητα, η καλή διάθεση και ασφαλώς η θετική ενέργεια είναι τα μυστικά της επιτυχίας.

Ευχόμαστε  καi του χρόνου ! Να είμαστε όλοι καλά  !


 ΤΟ ΔΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ

 ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΘΛΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ 2014