Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ 25η ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΑΧΩΡΑ




ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΑΣ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ

Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας τις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου μας, για τον Εορτασμό της Εθνικής Επετείου της «25ης Μαρτίου» .



Επισυνάπτουμε το Πρόγραμμα των εκδηλώσεων προκειμένου να λάβετε γνώση, με τη θερμή παράκληση για την έγκαιρη προσέλευσή σας στους Ιερούς Ναούς κατά την ημέρα της δοξολογίας, στα πλαίσια της πιστής τήρησης του προγράμματος.
Ο Δήμαρχος




Π Ε Ρ Α Χ Ω Ρ Α

25 Μαρτίου 2015 

Ώρα 7:30
Κωδωνοκρουσίες - Εωθινό με συμμετοχή της Φιλαρμονικής του Δήμου

Ώρα 9:50
Προσέλευση Επισήμων στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών.

Ώρα 10:00
Δοξολογία στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών.

Εκφώνηση Πανηγυρικού της Ημέρας από μαθήτρια του Δημοτικού Σχολείου Περαχώρας.

Στην Δοξολογία καλούνται να παραστούν:
Οι Πολιτικές, Στρατιωτικές και Αστυνομικές Αρχές, οι Εκπρόσωποι Εφέδρων Αξιωματικών, Αναπήρων και Θυμάτων Πολέμου, οι Διοικήσεις Σωματείων και Τοπικών Φορέων, τα Σχολεία καθώς και ο Λαός της Περαχώρας.

Ώρα 10:30
Μετά το τέλος της Δοξολογίας, θα γίνει Επιμνημόσυνη Δέηση στο Ηρώο (Πλατεία Ταξιαρχών) και κατάθεση στεφάνων από τις Πολιτικές, Στρατιωτικές και Αστυνομικές Αρχές, τουςΣυλλόγους, τα Σχολεία κ.λ.π.
Ακολούθως, θα τηρηθεί ενός (1) λεπτού σιγή στη μνήμη των ενδόξων νεκρών μας.

Ώρα 10:45
Θα γίνει παρέλαση των Σχολείων (Γυμνασίου – Δημοτικού – Νηπιαγωγείου), με συμμετοχή της Φιλαρμονικής του Δήμου. Άξων της παρέλασης, η πλατεία Ταξιαρχών έμπροσθεν των Επισήμων.


___________________________________
Τα Εκκλησιαστικά θα ρυθμίσει ο υπεύθυνος του Ιερού Ναού, τα της Τάξης και της εφαρμογής του Προγράμματος θα ρυθμίσει ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου σε συνεργασία με τον τακτικό υπάλληλο του Δήμου Ζερβό Βασίλειο.
Τελετάρχες: Ζερβός Βασίλειος – Φόρτης Γεώργιος