Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ


Την πιο ζεστή “αγκαλιά” της “άνοιξε” η Περαχώρα στο έργο του Συλλόγου “Όραμα Ελπίδας” και του εκπροσώπου του κ. Στέλιο Γραφάκο, Αναπληρωτή Καθηγητή Παιδιατρικής Αιματολογίας, τ. Διευθυντή της Μονάδας Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών του ΓΝΠ Αθηνών “Η Αγία Σοφία” και επιστημονικού υπεύθυνου της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, που επισκέφθηκε το χωριό μας το Σάββατο 11 Μαρτίου 2017 στο πλαίσιο μίας ολοκληρωμένης ενημέρωσης που αφορά στη σπουδαιότητα της δωρεάς και της μεταμόσχευσης μυελού των οστών.      

Σαράντα (40) συμπολίτες μας μεταξύ των οποίων μέλη του Δ. Σ. του συλλόγου μας, ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση ζωής που απηύθυνε ο Σύλλογος “Όραμα Ελπίδας”. Προέβησαν στην εγγραφή τους και έδωσαν δείγμα στοματικού επιχρίσματος αποτελώντας πλέον μέλη της κοινότητας αγάπης των εθελοντών δοτών μυελού των οστών, με μοναδικό σκοπό να συνδράμουν στο πολύτιμο αγαθό της ζωής, όταν κληθούν να χαρίσουν ελπίδα σε συνανθρώπους μας με λευχαιμία ή άλλο σοβαρό αιματολογικό νόσημα.

Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων σχολείων Περαχώρας στέλνει ένα μήνυμα 'ζωής και Ελπίδας' στα παιδιά και τους συνανθρώπους, που η ζωή τους εξαρτάται από την δική μας εθελοντική προσφορά.
          Ο σύλλογος θα συνεχίσει την εκστρατεία για ενημέρωση και εγγραφή νέων Εθελοντών Δοτών Αιμοποιητικών Κυττάρων/Μυελού των Οστών.
      Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα Μέλη του Συλλόγου, στον κ. Βαγγέλη Διαμαντή (6977-198262) και στην κα Αγγελική Μίχα (6939-323325), προκειμένου να ενημερωθούν, να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση εγγραφής και να δώσουν δείγμα.  
    Σκοπός μας είναι να γίνει συνείδηση σε όλους, ότι η εθελοντική προσφορά είναι στάση ζωής και, στην περίπτωση της υγείας, δώρο ζωής»

 Σας ευχαριστούμε από την καρδιά μας!