Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ


    
Το Σάββατο 11 Μαρτίου στο Πνευματικό Κέντρο Περαχώρας ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων σχολείων Περαχώρας στέλνει ένα μήνυμα ζωής και Ελπίδας!
Ο Σύλλογος ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ (Σύλλογος Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, θα βρίσκεται κοντά μας, προκειμένου να μας ενημερώσει για την κορυφαία πράξη εθελοντισμού αλλά και να λάβει δείγματα από όσους  επιθυμούν να γίνουν δότες Μυελού τον Οστών. Θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε το έργο και τις δράσεις του Συλλόγου και να λάβουμε όλες τις πληροφορίες για την εγγραφή μας στην Τράπεζα Εθελοντών.
  Ένας μεγάλος αριθμός συνανθρώπων μας, μεταξύ των οποίων πολλά παιδιά, πεθαίνουν κάθε χρόνο γιατί ο μυελός των οστών τους, το “εργοστάσιο” που φτιάχνει το αίμα τους, είναι ανεπαρκής, έχει καταστραφεί ή έχει διηθηθεί από κακοήθη κύτταρα. Η εξέλιξη τα επιστήμης δίνει σήμερα τη δυνατότητα σε εμάς να σώσουμε αυτούς τους ανθρώπους, προσφέροντας κάτι από τον εαυτό μας.
    Η εθελοντική προσφορά μυελού των οστών αποτελεί το κορύφωμα της δωρεάς του ανθρώπου προς τον άνθρωπο, χαρίζοντας ζωή. Δίνοντας λίγο αίμα, με διαδικασίες ακίνδυνες για τον δότη γίνεται η αρχή για την σωτηρία ενός συνανθρώπου μας.Είναι στο χέρι μας να τον σώσουμε.
Δώσε Ελπίδα, δώσε  Ζωή 
Γίνε κι εσύ  ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΔΟΤΗΣ