Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

ΜΑΓΙΚΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΑΧΩΡΑ


                                     


Αγαπητοί Γονείς,

         Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων σε συνεργασία με τους Τοπικούς Φορείς διοργανώνει τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή «Μαγικά Χριστούγεννα στην Περαχώρα», που θα γίνει το Σάββατο 17 και την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016 στο Nέο Πνευματικό Κέντρο Περαχώρας και ΣΑΣ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ!!!

1. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ – ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΑ - ΔΡΑΣΕΙΣ

Το φετινό bazaar θα είναι βασισμένο σε χειροποίητες κατασκευές. Καλούμε όλους όσοι ασχολούνται με οποιοδήποτε hobby δημιουργικής χειροτεχνίας ή δραστηριότητας -χορό, τραγούδι - και το επιθυμούν να προσφέρουν δημιουργίες τους για το σκοπό αυτό.

2. ΤΕΧΝΗ - ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ

Το χωριό μας θα ντυθεί γιορτινά μεταφέροντας το πνεύμα των Χριστουγέννων σε κάθε σημείο του χωριού. Όποιος επιθυμεί μπορεί να συμμετέχει.

 Όποιος επιθυμεί επίσης μπορεί να …μας γλυκάνει! Φορέστε το σκούφο σας και φτιάξτε χειροποίητα γλυκά και όχι μόνο για να πλαισιώσετε με γεύσεις και ευωδιές τη γιορτή μας.

3. ΔΡΑΣΗ

Χρειαζόμαστε εθελοντές γονείς για να στηρίξουμε όλες τις δράσεις εκείνων των ημερών, αλλά και των προηγούμενων!
Δηλώστε συμμετοχή για όποια (ή όποιες) από τις παραπάνω ομάδες επικοινωνώντας με τα μέλη του Συλλόγου το ταχύτερο.

            Με πολλή χαρά περιμένουμε την ανταπόκρισή σας, πιστεύοντας ότι με αυτό τον τρόπο θα μας δοθεί η ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις, να συνεργαστούμε, να διασκεδάσουμε και να τα καταφέρουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!

Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ. του Συλλόγου