Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016


Αγαπητοί φίλοι μας,

....για 3η συνεχόμενη χρονιά ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Περαχώρας σε συνεργασία με του Τοπικούς Φορείς διοργανώνει "Τα Μαγικά Χριστούγεννα στην Περαχώρα". Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στις 17 και 18 Δεκεμβρίου 2016 στο νέο κτήριο του Πνευματικού κέντρου που θα ανοίξει τις πύλες του με το εορταστικό μας πρόγραμμα.
            Ένα διήμερο δημιουργίας και συνεργασίας για τα παιδιά με αθλοπαιδιές και χειροτεχνίες, με πολύ φαντασία, τραγούδι, χορό πλαισιωμένο από παραδοσιακά και θρησκευτικά δρώμενα καθώς η συμμετοχή των σχολικών μονάδων και των τοπικών συλλόγων θα είναι ουσιαστική και έμπρακτη.
           Σε πείσμα των καιρών, εμείς θα φροντίζουμε να έρχεται για πάντα ο Άη Βασίλης στο χωριό μας, γιατί τις εικόνες και τα συναισθήματα των παιδιών μας, δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να τους τα στερήσει!!!
             Καλούμε λοιπόν εσάς την τοπική κοινωνία και τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιείστε σε αυτήν να σταθείτε αρωγοί και να στηρίξετε και φέτος αυτή μας την προσπάθεια με την οικονομική και όχι μόνο συμβολή σας. Η προσφορά σας θα είναι για εμάς πολύτιμη. Σας ευχόμαστε για τον καινούργιο χρόνο υγεία, ευτυχία, αγάπη, ελπίδα και δύναμη. Σας περιμένουμε στο εορταστικό μας πρόγραμμα και σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου

Τηλ. επικοινωνίας: 6981347722 και 27440 79079 Μαρίκα Κολλιάκου